Apartmani Batina

Detalji o apartmanima

Apartmani Batina smješteni su u malom dalmatinskom gradu na obali Jadrana, u Kaštel Sućurcu u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Kaštel Sućurac je jedan od sedam gradića koji čine jedan grad – grad Kaštela. Nalazi se 10 km od dva UNESCO grada: Splita – drugi po veličini grad u Hrvatskoj i Trogira. Kaštela su udaljena tek 15-ak minuta autom od tih gradova i dovoljno daleko od njih da biste imali mir i tišinu s predivnim pogledom na Kaštelanski zaljev i grad Split.

Prihvaćamo naše goste kao naše prijatelje; imat ćete izravni kontakt s nama – vlasnikom koji priča engleski jezik i njegovom obitelji, bez posredovanja agencije. Mi ne živimo u toj kući, tako da možete uživati u svojoj privatnosti i, ako to zatražite, rado ćemo vam pomoći.

Susjedstvo

U gradu Kaštela ima mnogo kafića i restorana s pogledom na Kaštelanski zaljev koji nude svježu ribu i meso s roštilja pripremljeno na tradicionalni dalmatinski način. Uz obalu se nalazi šetnica za laganu šetnju ili vožnju biciklom. Ako ste spremni za planinarenje, sjeverno od kuće označene su pješačke staze i planinarski dom na brdu Kozjak.

U središtu grada nalaze se ribarnica, trgovina, klinika i ljekarna. Na lokalnoj ribarnici možete kupiti dnevno svježu ribu. U blizini je tržnica s organskim uzgojenim povrćem – savršeni prilog uz svježe ulovljenu i pripremljenu ribu, koju možete pripremiti u potpuno opremljenoj kuhinji u apartmanskoj kući.

Svake godine u razdoblju od 1. srpnja do 31. listopada održava se kulturna manifestacija "Kaštelansko ljeto", tijekom koje se održava više od 60 događaja - umjetničkih izložbi, kazališnih predstava, koncerata klasične i popularne glazbe, narodnih plesova, sportskih događaja I festivali (ribolov, lov, planinarenje, ...). Događaji se održavaju na najatraktivnijim područjima povijesnih središta, dvoraca, obale, itd.

U Kaštel Gomilici se nalazi i novoizgrađena Marina Kaštela koja može primiti privatne i charter brodove.

Kontaktirajte nas

Veselimo se vašem upitu. Slobodno nam se obratite na mail info@apartmanibatina.com ili preko naše kontakt forme: